ASTROLOGOS

Az út, az igazság és az élet oldala
Pontos idő: 2010.09.07. 16:22

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 55 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Szeretet és Világosság (Nyilvánosság) nélkül örjöngeni kell
HozzászólásElküldve: 2010.03.13. 17:17 
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Szűz
Szeretném a Panaszfal és a nyilvánosság segítségét kérni. Múlt héten szakítottunk vőlegényemmel. Ő a 2.házas Bak lilithje hatásának engedelmeskedve továbbra is hivatásos katona szeretne maradni. Magánéletben pedig rajtam, az Oroszlán lilithes nőn is túltett önzésben és áldozathozatali képtelenségben. Én a szülési szabadság és a teljes elszigetelődés alatt közel jártam a megőrüléshez, őt is nélkülöznöm kellett, mert külföldön teljesített szolgálatot.
Állítja, hogy szeretne jó apa lenni Tysonnak, jól hangzó magyarázatokkal állt elő, hogy miért érdemes mindannyiunknak külföldön folytatni közös életünket és nekem kibírni még egy évet ebben a törvénytelen kapcsolatban. Nem csak világi értelemben törvénytelen. Skype-on, e-mailben lehetetlen a folyamatos részvétel egymás életében. Ez a távkapcsolat egyszerűen tarthatatlan. Hamis egység.
Elkészíttettem a horoszkópját Szilárddal és lefordítottam, de ő csak annyit mondott rá hogy érdekes, de nem hisz az ilyesmiben.
Az apaság nem csak abból áll, hogy havonta biztos fizetést szállít a családjának.
Tyson horoszkópjában látszik, hogy bennem nem volt meg a szellemi minta a valódi családalapításra. És benne, az apában sem. Ha végleg elválnak útjaink és ő katonai szolgálatba áll, csak biológiai apja maradhat a gyermekének. Nem kételkedem, hogy valóban szeretne aktív szereplője lenni a fia életének, de ez csak akkor lehetséges, ha nem marad a sablonos elképzeléseinek rabja és megtanulja értelmezni a valóság és a sors jelzéseit.(Halak nap a 3.házban)
Hálás vagyok neki, amiért gyermekünk lett, hiszen így szembenézhettem a Lilithemmel, kimutatta a foga fehérjét és pont ő, Ross vágta a fejemhez: "Azt hiszed, Te vagy a tökéletes, amit gondolsz az etalon? Betegesen uralkodni vágysz és szeretsz haragudni másokra. Neked öröm, ha gyötörhetsz másokat a képzelt sérelmeid miatt."
(Milyen jól beletrafált, pedig nem is olvasott a tűzkarmáról.)
Én megteszem, amit Szilárd tanácsolt, nálam vagy az Abszolútum vagy semmi. És már valódi örömöt érzek, hogy a gyermekemért feláldozom a világi csillogást, hogy a lehető legjobbat hozom ki magamból, anélkül hogy bárki tapsolna érte. Hihetetlenül hangzik, de igaz. Csak magamat változtathatom meg.
Ha Ross is szeretne valóban apja lenni a gyermekének, ki kell törnie a Lilithje rabságából és beindítania a Nyilas aszcendensét.

Csatolmányok:
Ross w. Alman.jpg
Ross w. Alman.jpg [ 40.68 KiB | Megtekintve 305 alkalommal. ]
Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: Re: Szeretet és Világosság (Nyilvánosság) nélkül örjöngeni kell
HozzászólásElküldve: 2010.03.15. 12:57 
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Szűz
Miután beszélgettem Ross anyjával, határozottan érzem hogy teljes dekonspirációhoz szükséges az ő asztrogramjának ismerete is. Közvetlen és fecsegő, így megtudtam, hogy örökbe fogadott gyermek volt. Vér szerinti anyja egy nős katonatiszttel folytatott viszonyt, így fogant Carol, akit édesanyja örökbe adott.
Az anyák negatív boszorkánysága működik, mert ez a locsifecsi hölgy elkottyintotta,h.amikor Ross bejelentette, hogy családot akar alapítani velem, az első anyai megérzése ez volt "Nem fog sikerülni!".
Továbbá tegnapi beszélgetésünkkor előállt egy rakat naiv elképzeléssel, hogyan lehetséges Ross táv-apasága, hogy a kis Tyson apaként fogadja el őt. Hagytam locsogni, nem vágtam közbe, árulja csak el magát.
Ross jelenleg egy malacpersely-státuszba fokozza le magát a kisfia életében, ha így folytatja.

Csatolmányok:
Carol Skiles-Alman.jpg
Carol Skiles-Alman.jpg [ 37.73 KiB | Megtekintve 254 alkalommal. ]
Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.05.16. 12:35 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel kilenc hónapon át, minden - Akár békés és megértő, sőt: kérő és könyörgő, akár "kíméletesség nélkül" leleplező és ezért támadásnak érzékelhető! - próbálkozásom és igyekezetem arra, hogy az ősszel a realitás-érzékét teljesen elveszítő, és ennek következtében magát a lelki és a spirituális moralitás legalacsonyabb szintjére "leküzdő" volt feleségemet, Kozma Emőkét az őrületszerű, de mégis, mintha tudatosan művelt hipokrita alapállásából, és ezzel legalább a közös gyermekeinkkel szembeni átlagos és köznapi felelősségű mentalitás-gyakorlás szükségességére rá ébresszem, vagy arra, akárcsak minimálisan is rá szorítsam, mélységes kudarcba fulladt, azzal a kéréssel fordulok "Az Út, az Igazság és az Élet" mágikus erejű nyilvános panaszfalához, hogy mozgassa meg az összes pozitív sorserőket annak az érdekében, hogy a még kiskorú, és ezért védelemre és gondozásra és megfelelő erkölcsi nevelésre szoruló gyermekeink édesanyját ébressze rá végre a fizikai és a spirituális realitás összefüggéseire, valamint ezen összefüggéseknek a fontosságára és az ennek megfelelő belső és külső mentalitásváltoztatás és az egészséges gyakorlati morális magatartás felvételének a szükségességére!
Arra kérem tehát a mágikus erejű panaszfalat, hogy segítse Emőkét a felelősségteljes anyai tisztánlátáshoz és a tisztánlátás által jelzett, morális mentalitás-változtatás megtételéhez szükséges lelki erőhöz, a hiba- vétek és kudarc-belátási képességhez. És emennyiben ez már nem lehetséges, mivel egy olyan erkölcsi határvonalat lépett át az őszi családrombolásával, illetve az azt megelőző, vagy az azt követő időkben, ahonnan már nem lehet visszatérni (Szaturnusz), akkor viszont legyen végre ebben az erkölcsi ámokfutásában annyira le állítva és lecsendesítve, hogy NE VESZÉLYEZTETHESSE A GYERMEKEINK ÉLETÉT, VAGY AZOKNAK AKÁRCSAK A TESTI, VAGY LELKI (tudati) ÉPSÉGÉT, a most kicsirázásban levő, ERKÖLCSI INTEGRITÁSÁT.
Azt kérem tehát világosan és egyértelműen, hogy Kozma Emőke, változzon át végre a kislányainknak, ha spirituális értelemben esetleg már nem is, de legalább a materialista - vallásos tradicionális értelemben vett normális édesanyjává, vagy valamilyen úton - módon legyen megállítva ebben, az őt egyre mélyebb erkölcsi rétegekbe és mentálisan egyre zavarosabb állapotba süllyesztő szellemi és morális züllésének a folytatásában! És amennyiben át lépte volna már azt a Szaturnuszi határt, ahonnan már vissza térni nem lehet, akkor alakuljon ki olyan világos helyzet, amelyben a nála levő (A tradicionális világi törvénykezés által hozza ítélt!) és ott a jelenben veszélyezett helyzetben levő és hányattatott gyermekeink, kerülhessenek mihamarabb vissza a régi otthonukba és az őket nagyon szerető eredeti és spirituális szempontból egyedüli törvényes családjuknak és otthonuknak a számukra oltalmat, biztonságot, igazi, felelősségteljes gondozást és egészséges fejlődési lehetőséget biztosítani tudó és akaró családi körébe!
Köszönöm és előre is hálát adok az Egyetemes Törvények ősi és minden kicsinyes és ostoba emberi magatartás fölött érvényesülni tudó szellemének, hogy minden úgy fog történni, ahogyan ezeknek a kislányoknak, a minden szempontból egészséges felnőtté válása szempontjából a legmegfelelőbb és a legtörvényesebb! ÁMEN!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.05.18. 21:31 
Asztrológus
Asztrológus

Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Etelka rajza Turulának:

Csatolmányok:
Turula -jpg.JPG
Turula -jpg.JPG [ 21.62 KiB | Megtekintve 159 alkalommal. ]

HozzászólásElküldve: 2010.05.21. 19:19 
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
A panaszfal segítségét kérem, hogy meggyónhassam gondolatomat.

A volt barátom, művész lévén, jó érzékkel volt megáldva, minden iránt. Például, volt, hogy ő hívta fel a figyelmemet, hogy híztam vagy fogytam (kb 1 kilót), azáltal, hogy megfogdosott, és érezte a kezeiben, hogy a zsír mennyisége, vagy az izom mennyisége, hogyan változott rajtam.
Mióta kungfuzok, úgy érzem, "vastagodom", gondolom az izmaim fejlődnek. De az is lehet, hogy híztam, vagy mindkettő. Mindenesetre ma reggel a testemet nézegettem a tükörben, hogy megállapítsam, melyik az igaz? Majd eszembe jutott, hogy Viktor ezt azonnal megmondaná nekem, és ezen jót mosolyogtam, hogy mégsem kérhetem meg a volt barátomat, hogy fogdosson meg ebből a célból.

Kb két óra múlva beszéltem vele telefonon, mert úgy volt, hogy behoz nekem valamit, ami az enyém, de nála van egy ideje. Mondja, hogy ma reggel meditálás után velem álmodott. Kérdezem, mit? Azt mondja, azt, hogy megfogdos, mert tökre kíváncsi volt, hogy milyen engem megfogni, mivel mióta szakítottunk, csak csontkollekció nőket látott/fogott.

Az álma tehát körülbelül akkor volt, amikor én ugyanezen gondolkoztam.
(Egyszer volt már ugyanilyen, akkor még együtt voltunk, békás fotókat küldtem neki neten. Ekkor felhívott, hogy most ébredt, és milyen hülyeséget álmodott, azt álmodta, hogy békákat fotóz.)

Durva, hogy bár nem vagyunk már egy pár, mégis ilyen fura kapcsolat tud lenni két ember között.

De ez egy dolog. Örüljünk, mert világosan mutatja, hogy a tudomány által nem bizonyítható spiritualitás létezik.

De itt és most én a panaszfal segítségét kérem, hogy a Lilithes sóvárgásaimtól megszabadítson, mert ettől a furcsa élménytől megint éreztem, hogy miért voltam én szerelmes belé régebben. Nem vágyom rá... de feljöttek a régi érzéseim.

Isten engem úgy segéljen.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 55 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]