ASTROLOGOS

Az út, az igazság és az élet oldala
Pontos idő: 2010.09.07. 16:37

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Paleo táplálkozás és egyéb elméletek
HozzászólásElküldve: 2010.06.15. 11:30 
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Napjegy: nyilas
Aszcendens: kos
Köszönöm a választokat.

Igen Szilárd, értem, amit írsz. De valahogy ez a harc jön nekem ösztönösen és már igyekszem tudatosan sokszor felülbírálni. Vagy legalábbis átgondolni, hogy adott helyzetben kell vagy nem. És ez mivel zavaros nálam, nem mindig sikerül a megfelelő következtetést levonnom. Az ikrek dolog is eszembe jutott, amikor írtam a hozzászólást, de végül nem akartam belekeverni. ezek szerint mégis az a kulcs ebben a témában is.
A cseszegetés szinte folyamatos ebben a témában. Van 1-2 ember, aki egyszerűen nem bírja szó nélkül hagyni, hogy nem eszem húst, pedig én otthonról hozom az ételt és nem megyek velük enni a "menzára". Az igazság az, hogy örültem annak, amit írtál, mert nem szivesen hagyom én sem rájuk és mindig jön, hogy visszaszóljak valamit.
Amúgy az igaz, hogy kolbászt rágcsáló bácsikkal ritkán beszélek, de szinte nincs a környezetemben és az ismerettségi körömben olyan ember (persze a férjemen kívül), aki nem eszik húst...

A kettősségektől való megszabaduláson pedig folyamatosan dolgozom, Tamás szembesít vele nap mint nap. Amiért nagyon hálás vagyok neki, mert ez az Ikrek lilith pont azt teszi, hogy én ne vegyem észre, hogy ő irányít az adott szituációban. Így ezzel magamtól szembesülni nem könnyű, de időnként már megy az is.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.06.16. 11:58 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A kauzális asztrológia c. rovatba teszek fel egy Ikrek - vallomást, hogy negértsétek, milyen rettenetes, de mélyen rejtett jelenségről van szó! Ebből csak az akár véres harcok árán történő egyértelműsítés tud kivezetni. Nem jó ha azt képzeled máris ott tartasz, hogy felüljátszod a harcaid mennyiségét és intenzitását. Ez nem lehet igaz! Hidd el, hogy ezt is a spekuláns árnyék-éned hiteti el veled. EGYÉRTELMŰSÍTENED KELL A KOLLÉGÁID KÖRÉBEN, HOGY ETTŐL KEZDVE EBBEN A KÉRDÉSBEN TE NEM ISMERSZ TRÉFÁT!!! - RENDEZZ EGY NAGYON DURVA ÉS FÉLREÉRTHETETLEN, JELKENETET, AMELYBEN KIKÉRED MAGADNAK, HOGY A személy jogaidat ÉS SZEMÉLYI ÖNÉRZETEDET NAPONTA - csak úgy, tiszta hülyeségből megsértik, hogy nem tudod mivel érdemelted ki ezt az agressziót a részükről, hogy ELVÉGRE EURÓPÁBAN VAGYUNK ÉS A NYUGATI CIVILIZÁCIÓBAN ÉS így tovább.
Nem mondom, hogy száz százalékos vagyok benne, de az is lehet, hogy (esetleg valami hasonló más mellett) ez, ti., hogy e cseszegetések miatt folytonos tudattalan agresszivitásban kell élned napi 9 órán át, lehet az oka a magzatfoganás elmaradásának is. Egyszer s mindenkorra véget kell vetned ennek a disznólkodásnak, illetve az abból adódó permanens latens agresszív állapotodnak. Ez a cirkusz, amit meg kell rendezned (Kos: nem gatyázik: a teremtésnek meg kell történnie, bármi áron!), olyan kell legyen, mint amikor a szülő aki félti a gyermekét attól, hogy amennyiben nem oltja be a gyermeke tudattalanját egy bizonyos gátlással, az a következő alkalommal, az autó alá fog szaladni, vagy a kistestvére szemét fogja kiszúrni, úgy pofon veri azt, magyarázat közben, hogy annak semmi maradék ellenkezési, ellenvetési, magyarázkodási, stb. lehetősége ne maradjon, hanem csak az egyértelmű és mély és visszavonhatatlan információ-befogadása, és a megfelelő - élet, vagy szemvilágmentő - gátlások kialakulása.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.06.22. 12:44 
Új tag
Új tag

Napjegy: bak
Aszcendens: skorpió
Sziasztok!

Andi problémájával kapcsolatban az is fokozta a bizonytalanságát, hogy én is rossz instrukciókat adtam neki a kérdésben. Azt mondtam neki, hogy feleslegesen ne harcoljon, és ne rántson kardot, mert ez nem használ neki. Gyakoroljon türelmet, és alázatosságot egyes helyzetekben.
Persze annak megállípítása, hogy mely szitiáció az, amely a "felesleges" kategóriába tartozik, az a problémához kapcsolódó tisztánlátás, valamint a megkülönböztetés képességének a kialakításán múlik.
No, minden esetre hasznos volt a hozzászólásod Szilárd, mert általánosságban tudtam levonni belöle közvetkeztetéseket a jövőre nézve.

Tamás

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.06.22. 20:33 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Tamás!

Abban teljesen igazad volt, hogy általában feleslegesen harcolni nem kell, hiszen az imagináció csak békében működik jól, a kiegyenlítődéről nem is beszélve. De kell vigyázni, a béke árára is, mivel ahhoz, hogy valaki meg tudja állapítani, hogy mikor harcol feleslegesen előbb jól ki kell harcolnia magát akár feleslegesen is, főként egy olyan ravasz Kos karmával mint az Andié. És ez még majdnem semmit nem jelent az Andi Ikrek-Lilithje által jelzett "okos" és hamisan bölcs filozófiák mellett, amelyek mind csak azt sugallják neki, hogy minek, semmi értelme, nem változtatsz meg semmit úgy sem, tehát nem is érdemes...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]